Buiten de Krijtlijnen praat met Lukas Lelie en Agneta van Reeth over de reeks: Doe Zo Voort

Heb zelf al behoorlijk zitten gniffelen met de reeks, Rinke ontving de bedenker en hoofdrolspeler:

Doe zo voort! Het is iets wat menig leerkrachten wel al eens schreef op een rapport van een goed presterende leerling. Maar sinds kort is het ook de naam van een nieuwe comedy reeks op Streamz. Comedian Lukas Lelie bedacht de reeks en speelt er ook in mee. De reeks gaat over oudercontacten. Lukas speelt zelf een leerkracht uit het tweede leerjaar die tal van ouders ontvangt om over hun kind te komen praten. Wat zich ontspint zijn herkenbare ook maar wel hilarische en absurde situaties.

https://www.youtube.com/watch?v=2V5EC_KmoGE

Wij nodigden Lukas uit om te komen praten over deze reeks en vroegen meteen ook aan Agneta van Reeth om mee aan te schuiven. Agneta is zelf leerkracht in het zesde leerjaar en zij doet tijdens het gesprek de reality check. . Zij vertelt over hoe zij oudercontacten aanpakt en legt de link met de scenes die Lukas bedacht voor de reeks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.