Oefen een babbel in een vreemde taal online

Via Larry Ferlazzo ontdekte ik Quazel, een online tool waarmee je in verschillende talen een babbel kan doen met een chatbot (maar dan met gesproken taal) om bijvoorbeeld conversaties in het Frans, Spaans, Nederlands,… mee te doen. Omdat de tool gericht is op de Amerikaanse markt is Engels een opvallende afwezige, maar wel leuk om mee te experimenteren. Heb dat deze ochtend ook gedaan en terwijl sommige zinnen wat als schrijftaal aanvoelden, werkte het prima.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.