Waarom gebruiken we allemaal steeds vaker ondertitels?

Gisteren keek ik naar Het verhaal van Vlaanderen en misschien merkte je het zelf al niet meer op, maar alles wat Tom Waes zei, werd ondertiteld. Er was de voorbije weken al wel kritiek op zijn ‘gekuist’ Antwerps, maar toch, het is moeilijk onverstaanbaar te noemen. Deze video van VOX die net verscheen, gaat net in op het verschijnsel. Blijkbaar gebruiken we steeds vaker ondertitels om verschillende redenen die samenkomen:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.