Post 9000, wat zijn de meest recente evergreens?

Terug een mijlpaal op de blog, want dit is post 9000. Sinds April 2009 verschenen er dus voor dit bericht 8999 blogposts. Wat zijn de huidige evergreens, blogposts die vaak bekeken worden, zelfs al zijn ze ondertussen wat ouder?

Ook opvallend, de twee pagina’s van mijn meest recente boeken zijn behoorlijk populair als ik kijk naar de bezoekcijfers:

Het is vaak onvoorspelbaar wat veel gelezen of bekeken zal worden. Nog steeds probeer ik mijn eigen interesses te volgen en deze blog is samen met The Economy of Meaning voor mij in de eerste plaats het delen van mijn eigen professionalisering. De posts waar ik het voorbije jaar het vaakst op aangesproken ben zijn de lectuur-overzichten die ik op zaterdag post. Blijkbaar hebben deze echt een schare trouwe fans. Fijn!

Op naar de 10000 (en nee, dan ben ik vooralsnog niet van plan te stoppen).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.