Stel je voor: Universiteit Gent sponsort AA Gent?

Het klinkt misschien gek dat een universiteit een shirt-sponsort wordt van een voetbalploeg. Je zou zelfs – niet onterecht – je kunnen afvragen of ze hun geld niet beter kunnen gebruiken. Maar dit verhaal is anders. De voetbalploeg is Portsmouth Football Club en de universiteit is de University of Portsmouth die effectief binnenkort hun logo zullen zien op de shirts.

De eigenaar van de voetbalploeg is de rijke oud-Disney baas  Michael Eisner en hij koos ervoor om niet voor het grote geld te gaan bij de zoektocht naar sponsors. Hij stond er op voor de universiteit te gaan omdat verder studeren in de regio van de club meer uitzondering is dan regel. Dat elke jonge voetbalfan op die manier tenminste al positief tegenover de universiteit kan staan, is een goed begin.

Nu maar hopen dat de ploeg het beter zal doen dan de voorbije jaren, om die fans enthousiast te krijgen en te houden.

(bron BBC)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.