“Ga ik mijn juf dan niet meer zien?!” Contact houden met je kleuters in tijden van Corona

Kleutergewijs

Een blogbericht op maandag… niet gebruikelijk, maar vermits we in een ongebruikelijke situatie terecht zijn gekomen, verschijnt er vandaag toch eentje. Eentje voor al die kleuterleraars (en andere onderwijsmedewerkers) die vandaag een stap in het duister zetten, die vandaag noodopvang dienen te voorzien maar niet weten wat er nu echt verwacht wordt of hoeveel kinderen er gaan zijn, die niet weten hoelang ze ‘hun’ kindjes niet gaan zien en toch benieuwd zijn hoe het met hen gaat…

In lagere en secundaire scholen zoeken leraren naar alternatieven om de gemiste leerstof toch aan hun leerlingen aan te bieden, maar wat ga jij doen met jouw klasje? Zet jij het contact met je kleuters in quarantaine voor 5 weken of zoek ook jij naar alternatieve manieren om af en toe eens contact te hebben?Ik help je graag mee nadenken over mogelijke manieren om toch af en toe eens van je te laten…

View original post 669 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.