Een gratis lezing over hoe je de eindexamens kan overleven op 19 november in Utrecht!

Veel van mijn lezers hebben al een diploma behaald, maar misschien hebben jullie wel iemand in de buurt die binnenkort het eindexamen moet doen. Deel gerust deze boodschap met hen:

Op 19 november 2022 is er de Bachelor Open Dag van de Universiteit Utrecht op lokatie. Je kan er de verschillende opleidingen leren kennen, maar wij van de vakgroep Educatie willen iets meer doen.

Er is weinig te kiezen wat je later zal studeren als je de eindexamens niet haalt. Daarom geven ik, Casper Hulshof en andere collega’s een gratis sessie over hoe je het eindexamen overleeft met wetenschappelijk verantwoorde studiemethodes. Meer nog we helpen voorkomen dat je kostbare tijd verliest of studiemethodes gebruikt die je minder doen weten na het studeren dan voor het studeren. Ja, die bestaan!

We zouden veel reclame kunnen maken voor de fantastische opleiding die we aanbieden, maar we willen dus eerst en vooral maken dat je slaagt ;).

Opgelet: de dag en de sessies lopen snel vol, dus snel inschrijven is de boodschap en dat kan hier. Het goede nieuws is dat we de overleef-sessie drie keer aanbieden. Zelf geef ik de sessie om 10u.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.