De leraar denkt over de lerarenopleiding. Herbeluister het #TTVLdebat

Dankzij Teacher Tapp, een gratis app die je elke dag de kans geeft om drie meerkeuzevragen te beantwoorden die aansluiten bij de dagelijkse praktijk of de actualiteit van het onderwijs, weten we hoe de leraar denkt over de lerarenopleiding.
We analyseerden de resultaten uit Teacher Tapp tijdens een live debat op de Arteveldehogeschool. We staken de koppen bij elkaar met Adelbrecht Haenebalcke,  Departementshoofd Onderwijs aan de Stad Gent, Johan De Wilde, voorzitter van VELOV, de beroepsvereniging voor lerarenopleiders in Vlaanderen, Hanne Rosius, lerarenopleider PAV van de PXL hogeschool en in 2022 verkozen tot leraar van het jaar door Klasse en Christine Hannes, Directeur van de Spectrumschool in Antwerpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.