Voor wie het overzicht van het onderwijsnieuws wat kwijt is…

Het is bijna paasvakantie, maar voelt half als de begin september aan qua onderwijsnieuws. De voorbije dagen moest ik zelf af en toe naar adem happen om alles bij te houden. Daarom een overzicht van de volgens mij belangrijkste nieuwsfeiten.

 

Zover het plaatselijke onderwijsnieuws, maar wil ook nog iets internationaals met jullie delen. Gisteren werd er namelijk ook een gratis E-book gepubliceerd over de wetenschap achter leren met echt topnamen die een huidige stand van zaken meegeven. We weten weer wat gedaan…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.