Over onafhankelijkheid

Vandaag staat er een interview met professor Wim Van den Broeck in De Morgen. Daarin vertelt hij ook hoe we binnenkort samen met professor Wouter Duyck zullen in debat gaan op een congres van N-VA. Ik sprak ook al eerder op congressen of studiedagen van SP.A, Groen, CD&V en OpenVLD, net zoals ik ook al sprak bij vakbonden en werkgeversorganisaties.

Hierbij maak ik ook duidelijk aan alle betrokkenen dat ik op mijn onafhankelijkheid sta. Vrij vertaald: ik zeg wat ik denk. Soms past dat bij iets waar ze in geloven, soms helemaal niet. In het verleden heb ik 1 keer meegemaakt dat iemand vroeg om niet te kritisch te zijn op een bepaald onderwerp. Mijn reactie was eenvoudig: ‘wilt u dat ik kom of niet?’

Mijn levensmotto leende ik van Groucho Marx: “Ik wil niet lid zijn van een club die mensen zoals ik als lid accepteert.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.