Nu pas ontdekt, maar zo een feest van herkenning: een gesprek met pedagoog Jan Dirk Imelman

Toen ik aan de Universiteit van Gent pedagogiek studeerde heb ik verschillende, beklijvende gastcolleges gehad. Eentje was van professor jan Dirk Imelman, kort nadat we in Nederland het toen pas gestarte Studiehuis bezocht hadden. Heb toen zeer veel aan het gesprek gehad dat – als ik me niet vergis – door Marc Spoelders en Bruno Vanobbergen georganiseerd werd. Ik herinner me ook zijn frustratie over het negeren van zijn toen pas geschreven rapport dat in feite vrij goed de toekomst van het Studiehuis voorspelde.

Vond via een Facebook-groep vandaag deze video terug en het is een feest van herkenning voor me. Je moet er even voor gaan zitten, maar het is meer dan de moeite waard en geeft stof voor nadenken. En ja, dit is zeer zeker ook pedagogiek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.