De laatste reeks video’s zijn er! Welkom terug…

Gisteren hebben we samen met de PO-Raad, het Lerarencollectief en ResearchED Nederland de laatste reeks video’s opgenomen. Op 11 mei gaat het basisonderwijs in Nederland terug open, kleuteronderwijs inbegrepen en deze gedeelde heropening – de kinderen komen meestal halve dagen – staat centraal in deze video’s. Mijn Vlaamse collega-lerarenopleider Eva Dierckx maakte ook een tutorial, specifiek voor het kleuteronderwijs.

De andere video’s gaan over Blended learning in het algemeen, doelen kiezen voor rekenen en taal bij de heropening en hoe ga je om met de emotionele kant van de heropening. De video’s kan je hier allemaal bekijken.

Kleine persoonlijke noot: dit was een ontzettend fijn project waar ik met veel plezier heb mogen aan meewerken. Zou zoals bij de Oscars een hele lijst van personen willen bedanken die dit mee mogelijk hebben gemaakt, maar ooit, na deze crisis komen we terug samen om dit te vieren. Tot dan: hou jullie allemaal gezond en laten we de volgende video’s maken zonder de trieste reden van een virus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.