Een gedachte over “De grote uitdaging van afstandsleren voor kinderen (en hun ouders) met specifieke onderwijsbehoeften (video)

  1. Mooi hoe men tracht de ouders te ondersteunen, maar ook zij beseffen dat de tijd, nodig om hun kind te ondersteunen, er gewoon niet altijd is. Het vergt een zeer sterke persoonlijkheid om dit alles de baas te kunnen, om info te verzamelen, om scholen te ondersteunen in hun zoektocht naar wat het kind kan, nog kan, van vóór Corona, wetende dat het nooit meer hetzelfde kan zij na Corona. Het enige wat een ouder kan doen momenteel, is er gewoon ‘zijn’ voor hun kind, wat op zich al een heel grote uitdaging is, gezien deze vele verwachtingen waaronder men ouders bedelft. Evenwicht is in deze het grootste goed, daar het ‘rust’ kan brengen bij de ouders, zodat die er kunnen zijn voor hun kind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.