Kleine dienstmededeling: ik raak achter met vragen

Al sinds deze blog een beetje begon te lopen, krijg ik zeer regelmatig onderwijsvragen via verschillende kanalen. Wat fijn is, ze inspireerden oa de mytheboeken. Ik probeer deze vragen zo goed en zo kwaad als mogelijk te beantwoorden. Soms gaat dat snel, soms kruipt daar veel tijd in. Zo kreeg ik drie weken geleden een vraag die me een ouderwetse myth busting-zoektocht opleverde en die ik dus pas na een hele tijd kon beantwoorden. Niet erg, ik leer er van bij, maar…

Ik merk nu dat het in de combinatie met een zeer drukke werkperiode momenteel meer dan pittig wordt. Hopelijk dus begrip als ik niet direct antwoord of een mail met een vraag onbeantwoord blijft. Doe nog steeds een paar jobs tegelijk en uw vraag is dus momenteel allesbehalve de enige.

Verder krijg ik ook de laatste tijd vrij vaak vragen om samen te zitten, al dan niet virtueel, om een idee, een probleem,… te bespreken. Hoe graag ik dat ook wil doen, lukt het me ook echt niet om op alle vragen in te gaan. Neem het vooral niet persoonlijk, het is gewoon een overvolle agenda. Als je wil weten ‘wat het is’ dat me momenteel zoveel werk bezorgt, meer info volgt weldra.

Naïef dacht hij vervolgens dat het dus binnenkort wel weer beter zal worden

2 gedachten over “Kleine dienstmededeling: ik raak achter met vragen

 1. Beste Pedro,
  Om 3 voor 7 zo’n respectvolle medeling publiceren is anders wel cool.
  Dank voor al je inspiraties.
  Want ElkKindTelt.
  Mvg
  Theo
  ArmenTeKort

 2. Beste Pedro,v neemt uw tijd.

  Denk maar aan de Rolling Stones: Tiiiiime, is on my side. Yes it is….
  en wat in het vat zit verzuurt niet.. dus wachten de mensen maar even iets langer. Tenslotte krijgen ze vaak gratis informatie … toch…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.