Buiten de Krijtlijnen: Roger Standaert over de eindtermen

Altijd interessant:

Een hot topic dezer dagen zijn de eindtermen. Het onderwijs in Vlaanderen moderniseert en nieuwe eindtermen horen daarbij. Maar hoe worden eindtermen nu gemaakt? Wat is belangrijk bij eindtermen en wat maakt nu een goede eindterm? We praten daarover met Roger Standaert. In 1991 werd hij benoemd tot eerste algemeen directeur van de nieuw opgerichte afdeling Onderwijsontwikkeling die belast was met het formuleren van de allereerste eindtermen. Kortom, Roger Standaert is dus de ideale gast om ons wegwijs te maken in de wereld van de eindtermen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.