Japanse GenY wil vooral niet consumeren

Zeer opvallend, waar GenY hier voor van alles kan staan, gaat het in Japan vooral over niet consumeren. Waar ze eerst geen auto’s wilden, mijden ze nu ook moto’s en wasabi. Klinkt misschien grappig, maar weet dat deze groep jongeren in Japan groot is geworden tijdens een grote economische recessie. Ze staan nu bekend als de grote anti-consument. Misschien een voorafbeelding voor wat komt met generatie Z? (bron)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.