Welkom in het Louvre, neem nu allemaal je Nintendo DS3

Binnenkort kunnen bezoekers van het Louvre in Parijs de Nintendo DS3 gebruiken als gids voor de rondleiding. Het museum kocht 5000 toestellen aan om de traditionele audiogids te vervangen. Deze laatste bleken al een tijdje niet meer zo populair. Gizmag beschrijft de nieuwe mogelijkheden:

“Besides hearing commentary on almost everything on display in seven different languages, the devices will allow visitors to pick pre-planned itineraries to suit their interests, including ones designed for children. The 3DS will also show the user where they are located in the building and where to find the exhibits they want to see. No word yet on whether the guide will use the no-glasses-needed 3D visuals that the handheld is famous for, but with Nintendo at the helm it’s likely to be featured somehow. According to AFP, the Louvre plans to roll out the 3DS tour guides in March, along with new smartphone and tablet apps for attendees around the same time.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.