Google gaat je nu waarschuwen als je iets actueels opzoekt: dit kan veranderen

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar als ik hoor dat er bijvoorbeeld een mesaanval gebeurd is in Duitsland, dan durf ik wel eens kijken op Twitter voor actuele informatie. Hierbij besef ik maar al te goed dat de accuraatheid  niet per se hoog is. Snelheid en correctheid gaan niet altijd hand in hand. Of beter: meestal niet.

Google beseft heel goed dat mensen dit ook willen van zoekmachine, maar dat ook deze vaak op achtervolgen is aangewezen. Daarom komt er nu een waarschuwing als je iets hyperactueels intikt als zoekterm.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.