1 ding heeft Corona niet vertraagd in de VS: school shootings

Met de meeste scholen dicht, zou je denken dat in de VS het aantal school shootings zou verminderd zijn. Spijtig genoeg is het tegendeel waar. Sinds maart zijn er al 14 (!) dergelijke shootings geweest op basisscholen en secundaire scholen. Het hoogste aantal ooit in deze periode.

Deze keiharde video werd gemaakt door een ouder van een van de Parkland school shooting. De voormalige voorzitter van de NRA werd gevraagd om een speech te doen voor een proclamatie voor lege stoelen. Leeg zogezegd vanwege Corona, terwijl elke stoel staat voor een slachtoffer van wapengeweld op school.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.