Vluchtelingenkinderen help je door hun ouders te helpen

Kleutergewijs

Zijn er op jouw school reeds kinderen uit Oekraïne of verwacht je er binnenkort? Door de uitgebroken oorlog in Oekraïne zoeken in korte tijd veel mensen veiligheid in ons land en andere Europese landen. Zo ook meer dan één miljoen kinderen. Sommigen van hen hebben zelfs alleen de oversteek moeten maken, in de hoop opgevangen te worden door familie en vrienden in Europa. We delen deze week een blogbericht van Annemiek Hoppenbrouwers dat lang voor de oorlog in Oekraïne verscheen op EarlyYearsBlog.nl, maar heel actueel is. De kern: vluchtelingenkinderen help je door hun ouders te helpen. 

Als mijn ouders maar gelukkig zijn

‘Heb je een fijne vakantie gehad?’ vraag ik aan mijn collega. Ze begint te vertellen wat ze allemaal gedaan heeft met de kinderen en hoe leuk dat was. ‘Dus ja, de kinderen hadden het naar hun zin en dan heb ik dat ook, hè?’Ik heb geleerd…

View original post 707 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.